WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

tisdag, februari 27, 2007

Snö, slask och nya produkter

Ännu en gång har vädret inte bestämt sig verkar det som. Snöar trots plusgrader och slasket längs vägarna blir bara värre och värre. I morgon bär det av mot skåneland för lite kundbesök. Hoppas stora vägarna är lite bättre skick på än här inne i stan. Pausar lite ifrån produktbladsutformning för tillfället. Behöver ett litet break och en kopp kaffe för att rensa tankarna känns det som. 1 ny produkt och en uppdatering av en tidigare kräver 2 nya texter och utformningar som ska fram.

Paralellt med det de ständiga tankarna om företagets nästa poolbil. VAD ska man välja den här gången?! Bensin eller Diesel? BMW, Mini, Audi, Seat, Fiat, Volvo... listan kan göras lång. Inte lätt alla gånger. Jag vet ju vad jag vill, men vi är många kockar i soppan. Förslag mottages tacksamt, samt motivering!

Snart blir det ännu en stockholmsresa ser det ut som. 2 pilotprojekt som skall igång, samt ytterligare ett projekt skall startas upp. Roligt värre och klart spännande. Återigen hoppas på bättre väglag tills dess. Snöar tydligen i sthlm rätt ymnigt idag. :-(

Back to business again... höres igen!

Digg it! Del.icio.us Newsvine Technorati Reddit! Magnolia Blinklist Furl It Submit to Netscape

Inga kommentarer: