WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

söndag, mars 02, 2008

Schlager och Idol-yra i stan - En liten tjej blir överlycklig

Igår var ju Annie fortfarande lite besviken på att hon inte kunde följa med och se genrepet på Melodifestivalen i fredags. Men det var snabbt övergående, då vi åkte in hela familjen till stan på lördagen. Schlager-teman, spegelbollar och melodifestivalkänsla över allt i stan. Och rätt som det var, när vi var påväg mot Åhléns gick Charlotte Perelli ut från Statt, påväg till en bil på Smedjegatan. Annie gick fram till henne, fick en autograf och vi tog kort på dem ihop. Annie blev givetvis jätteglad och fick bilden på sig och stjärnan som bakgrund i sin mobil.Lite senare på eftermiddagen skulle EMD-trion (Erik, Mattias och Danny) signera singlar ute på Statoil. Vi åkte givetvis dit så Annie skulle få se dem. (Framför allt Danny ville hon ju träffa och ta kort på). När vi kom dit, skulle de precis åka därifrån. Danny gick förbi oss och alla tjejer i kön till signeringen, böjde sig ner till Annie och sa nåt i stil med "Hej, vad söt du är", klappade henne på kinden och gick iväg in i ett annat rum. Annie blev givetvis överlycklig! Sen kom Mattias och delade ut en kram till henne och ett kort togs. Inte nog med det - sen gick vi ut på baksidan, och där kom de 3 ut, och nya kort på Annie och Danny samt Erik togs. Nu var hon verkligen nöjd med dagen! Charlotte byttes ut som bakgrund i mobilen, och nu stoltserar istället Annie med sin Danny i mobilen.Kvällen innebar födelsedagsfirande i Kallinge samt givetvis tittande på karlskrona-deltävlingen i årets melodifestival. Det blev ett helt ok resultat tycker jag. Kanske skulle Nordman gått direkt istället för Bengtzing, men som sagt - vi tycker det blev bra.

Finns massor med media som skriver om helgen i Karlskrona, och vi verkar få bra betyg - innebär väl att vi kan hoppas på fler Melodifestivaler framöver!
Aftonbladet, Expressen

och massor med nya filmer från Håkan & Co på Sydöstrans webb.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,


Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

 Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
Del.icio.usDigg.comReddit.comTechonartiYahoo.comNewsvineStumbleuponGoogleRojoBloglinesAskMSN LiveSlashdotFacebookFärskpressadPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Inga kommentarer: