WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

fredag, juli 03, 2009

Årets händelse - Mötley-konserten i Borlänge

Förra veckan var det då alltså dax för mig och Ola att åka norröver upp till Borlänge och festivalen Peace and Love för att se Mötley Crüe´s enda sverigespelning 2009. Som två sanna Mötley-fans var vi såklart oerhört taggade och sugna och i bilen upp de 54 milen spelades nära nog uteslutande Mötley i Ipod kopplad till bilen.

Onsdagskvällen (kvällen innan) var vi ute och partajjade lite i Falun, där vi bodde på Scandic hotel. En helkul kväll även det, men rätt lugnt, för att orka med torsdagens äventyr. Vi tog bussen in till Borlänge redan vid halv 11 på förmiddagen, och sen var det en heldag i Borlänge både på stan, i parkerna, längs gatorna och inne på festivalområdet.

Första spelningen vi tittade på var Backyard Babies - riktigt bra! Sen en hel del snackande med alla andra besökare och försäljare etc etc. Volbeat tittade vi oxå en del på, fast mest från öltältet. Sen lyckades vi få KANONPLATSER nästan längst fram inför Mötley-konserten. Men vi fick kämpa bra för att stå kvar där. Oerhört tryck och trångt långt innan konserten började, och det blev inte mindre av den varan under.

recensionerna har varit bra efteråt och kan bara hålla med. Det var riktigt bra, och de kändes riktigt taggade och roade av att spela ihop igen. Bättre än någonsin.

De körde bara 80tals-hitsen samt från senaste skivan - klokt val, och precis så som man vill ha det!

Kolla själva vilket röj det blev vid öppningen...


DT skriver

Publikrekord - P&L största festivalen 2009 med 41000 biljetter

Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

 Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
FacebookPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

1 kommentar:

Henrik sa...

Hej,

Jag är intresserad av att köpa ett blogginlägg på din blogg. Inlägget kommer innehålla en liten paragraf med några enstaka länkar till vårt poker community. Hör av dig om du är intresserad till: seotjanst@gmail.com

Hälsningar,
Henrik