WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

fredag, november 16, 2012

Heroin Diaries som musikal på Broadway!!!

Känslan man fick redan första gången man hörde Nikki Sixx nya band SixxAM's skiva med samma namn som boken Heroin Diaries, var att den skulle göra sig som musikal. Boken handlar om ett år i Nikki Sixx liv som extremt framgångsrik rockstjärna med hela världen under sina fötter med sitt band Mötley Crüe, men med ett tungt drogberoende. Året är 1987 och vi följer honom från Julafton till Julafton under en världsturne där han dödförklaras inte en, utan två gånger.

Egentligen är skivan ett soundtrack till boken. Boken är ett absolut måste för den som vill ha en inblick i stjärnans liv. Idag är Nikki lika framgångsrik som han är nykter och drogfri. Han driver förutom ursprungssuccebandet Mötley Crüe även nya framgångssagan Sixx AM tillsammans med vännerna DJ Ashba och James Michael.

Utöver det så har han en radioshow kallad SixxSense (som kan åtnjutas som Podcast för oss på denna sidan atlanten) och han driver även ett klädmärke: Royal Underground. Minst sagt en mångsysslare.

Hans böcker och Sixx AM's musik går att köpa på bland annat Amazon, på denna länken: http://astore.amazon.com/sixxam-20

Nu ser det faktiskt ut som om Heroin Diaries blir den första riktiga Rock-showen på Broadway. På Nikki's Twitter från idag, skriver han att man siktar på att få igång föreställningen sent 2013 eller tidigt 2014. Det här ser nog många fler än jag fram emot! Framgår även här på siten Bravewords.com

Hoppas även att det kommer ut lite mer böcker och musik från mr Sixx snart - man har ju svårt att få nog av dessa alster! Hoppas även att de kommer att ta Sixx AM till Europa framöver - för visst funkar det även Live, som här under Crue-fest 2008?

Känner du inte till Nikki Sixx kanske det kan vara intressant att följa honom genom hans mycket aktiva internet aktivitet i de olika projekten.

http://sixxammusic.com
http://www.motley.com
http://www.royalunderground.net
http://www.sixxsense.com
http://astore.amazon.com/sixxam-20
http://www.facebook.com/nikkisixxofficial?ref=ts&fref=ts
http://www.nsixxfoto.tumblr.com
http://twitter.com/nikkisixx

 Läs i reader | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se
Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Inga kommentarer: