WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

måndag, oktober 22, 2007

Fåfängans ring snart här...

Jag skulle nog inte själv vilja ha en, men det känns ändå som något som är värt att kommentera helt klart. konstnären Markus Kison lanserar inom kort ringen som visar hur viktig du är... eller nåt åt det hållet iallafall. Det handlar om en ring som visar hur många träffar ditt namn har på Google. Helt sjukt egentligen - men ändå lite roligt och ett tecken på vad som går att göra med dagens teknik.

Egentligen vore det inte omöjligt att komma ifrån dockningsförfarandet heller - om man bara får in t ex ett SIMkort i den, och sen låter den synka eller hämta sin information over the air istället. Kan lova att det lär komma i en kommande PRO-version eller nåt.

Läs mer på DNs nätupplaga om konstnären och hans magiska ring på denna länken: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=678&a=704711

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Technorati Cosmos: other blogs commenting on this post

AddThis Social Bookmark Button

|  Läs i reader | Läs i mobilen | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se

Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt MobileBling Reklambloggen TrummenäsKrocket Tekniktips

Mobile bling

↑ Grab this Headline Animator
1 kommentar:

Sara sa...

Hej på dig Micke din gamle teknik-nörd. Mattias Nilsson (f.d lokalradioapa och medielärare samt jourhavande tramsgestalt och småbarnspappa mm mm)
Sitter och surfar runt på nätet och påträffar gamla kollegor och tillika bloggare. Kul att ses. Hoppas allt är bra med familjen. Ha det gott så hörs vi. Kolla gärna in mina bloggar; http://mattiascf.blogdog.se och http://rimbloggen.webblogg.se