WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

onsdag, maj 21, 2008

Etanolpris på 1,50 litern till bilen...

Själv är bäste dräng brukar det heta, och när jag läste denna nyheten kan man inte annat än hålla med! På Aftonbladet står det om en nyframtagen hembränningsmaskin för att ta fram just etanol för bilbruk. Hur lysande är inte det?

Det som behövs för att du ska kunna producera din egen etanol med hembränningsapparaten (som bara kostar 60.000 i inköp) är en specialutvecklad jäst, socker, vatten och el. Bakom idén och bolaget står Thomas Quinn och apparatens konstruktör Floyd Butterfield. Det är även dessa herrar (eller en av dem, kommer inte ihåg vilken av dem) som innehar patentet på Nintendo Wii´s rörelsegyro...

De har även på gång att börja importera råsocker från bland annat mexico till sina hembränningskunder. Just detta råsocker är otjänligt som mat, men till bilbränsle duger det bra!

Driftiga killar, helt klart! Jag kommer att bevaka området samt hålla lite koll på vad dessa herrar mer kan tänkas hitta på framöver!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,


Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

 Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
Del.icio.usDigg.comReddit.comTechonartiYahoo.comNewsvineStumbleuponGoogleRojoBloglinesAskMSN LiveSlashdotFacebookFärskpressadPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Inga kommentarer: