WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

måndag, maj 05, 2008

En helg i solsken och med arbetarhandskar på

Att man kan få så mycket gjort på ändå så få dagar, och sen känna sig så nöjd med resultatet gör att det nu efteråt, på måndag morgon känns HELT Ok.

Har senaste dagarna farit fram och tillbaka som en skottspole till ByggMax och hämtat hem cementplattor (40x40cm). Har lagt dem runt grunden och runt uteplatsen på baksidan runt huset, och sen fyllt upp med matjord, och faktiskt även hunnit så gräs. Som sagt - känns mycket bra och om man får säga det själv, så blev det riktigt fint.
För att slippa en massa skärande i hörnorna la jag smågatsten i ytterkant och kullersten inne i hörnorna. Innovativt tyckte jag, och blev rätt vettigt. Hoppas det håller och blir bra även sen när gräset trycker på.

Ikväll är det dax att vaxa båten, så att även den kan få hamna i sitt rätta element. Köpte bottenfärg ute i nättraby efter rekommendationer om att just där fanns rätt typ av färg, med både rätt kulör och gifthalt. Dessutom slängde jag i 15ml cayennepeppar i färgen, då det enligt grannen Faming skulle motverka ytterligare någon microorganisms trivsel på vår båt... Vi får väl se hur det går... återkommer senare i sommar med rapport på det...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

 Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
Del.icio.usDigg.comReddit.comTechonartiYahoo.comNewsvineStumbleuponGoogleRojoBloglinesAskMSN LiveSlashdotFacebookFärskpressadPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Inga kommentarer: