WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

fredag, april 11, 2008

Ännu en gång - en överlycklig tjej

Häromdagen hade BLT en liten notis om att man kunde vinna 2 biljetter till E.M.D´s konsert i Ronneby på lördag om man skrev eller ritade vilken favorit man hade i E.M.D. Annie ville givetvis rita och framförallt vinna. Klart hon skulle få göra det, men vi var mycket noga med att påpeka att hon nog ändå inte skulle räkna med någon vinst. I morse tillsammans med frukostflingorna dök ändå ett visst känt litet namn och även just hennes teckning upp i BLT i förteckningen över vilka som vunnit biljetter!

Gissa om det var en liten tjej som blev glad? Hon pratar ju fortfarande väldigt glatt om när hon träffade Erik, Mattias och Danny på Statoil för några veckor sedan.
(Se det inlägget och bilderna HÄR )

och nya låten "Jennie let me love you" tycker vi på Ringö givetvis istället skulle heta "Annie let me love you". Och visst borde grabbarna i E.M.D tillägna just den låten till vår lilla Annie som nu ska på sin första konsert i morgon kväll?!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

 Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
Del.icio.usDigg.comReddit.comTechonartiYahoo.comNewsvineStumbleuponGoogleRojoBloglinesAskMSN LiveSlashdotFacebookFärskpressadPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

2 kommentarer:

Anonym sa...

See Please Here

Canis Lupus sa...

Så gulligt :)