WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

fredag, april 25, 2008

Kasta får efter pengar och att aldrig fucka upp

Skum rubriksättning kanske kan tyckas, men så är det ändå inte. Snart förstår du vad jag menar. Det är egentligen två olika ämnen som jag idag tycker är värt att skriva några rader om. Det ena är att jag fortfarande är inne i en tung läsperiod. Har väl kommit in 70% i Fredrik Ljung´s debutroman "Parasiter". Den är helt klart intressant och en skildring av Fredriks självupplevda missbruk inom finansvärlden. Aftonbladet skriver bland annat om boken och om Fredrik på denna länken. En annan nykomling i samma stil är ju Jens Lapidus som gav ut boken "Snabba Cash" förra året. Kan oxå klart rekommenderas. Snabba Cash skall även filmatiseras - vilket ju kommer att bli MYCKET intressant!

Jens kommer med en eftertraktad uppföljare som släpps den 8e maj. Den bara måste ju läsas, och ser ut att passa bra tidsmässigt när jag är färdig med "Parasiter". Nya boken heter "Aldrig fucka upp" och omskrivs lite på DagensPS.se.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


Technorati Cosmos: Andra bloggar som kommenterar denna post

Läs i reader | Läs i mobilen | AddThis Social Bookmark Button
Del.icio.usDigg.comReddit.comTechonartiYahoo.comNewsvineStumbleuponGoogleRojoBloglinesAskMSN LiveSlashdotFacebookFärskpressadPusha
Denna bloggen finns på Bloggkartan.se


Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Inga kommentarer: