WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

tisdag, september 13, 2011

Konferens i stockholm?!

Genom åren och mina olika anställningar har det blivit en och annan konferens runt om i landet och särskilt ofta olika tillställningar i vår huvudstad.



Det har varit allt från gocart-körning både inomhus och utomhus, rallykörning och gocart på rundbana. Personligen gillar ju motorrelaterade events bäst, men det finns ju även massor av andra varianter. Minns bland annat en fack-konferens (tror det var HTF) som arrangerades på en (för mig ju glömd) kursgård ute i skärgården. Fantastiskt vackert var det iallafall. Sen har man ju också varit på en del utbildningar som varat några dagar och då ofta på kursgårdar eller konferensanläggningar. När jag gick relationsmarknadsföringskursen var vi också på ett fint ställe precis efter bron över till Lidingö och hade väldigt trevligt.
det har varit båtturer i skärgården och det har varit sena nattklubbskvällar inne i stan som avslutning. Utbudet är enormt - undrar vart det kan bli nästa gång det bär sig av?! Lite råd och guidning i ämnet det går alltid att få via http://stockholmkonferens.info/

 Läs i reader | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se
Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Bloggare - Skicka nyhetsbrev till dina läsare.

Inga kommentarer: