WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

torsdag, september 22, 2011

Läste i flygtidningen om nätpoker...

I morse var det dax för en flygtur till vår huvudstad för diverse interna möten i samband med överlämning av arbetsuppgifter. Det är ju snart dax att byta jobb ju.

Läste i SAS-tidningen om en Pokermiljonär från sverige som var bara lite drygt 20 år gammal och som började sitt pokerspelande med bara några tusenlappar i insats, och som efter tre veckor spelat till sig 2.8 miljoner. Imponerande och intressant läsning måste jag säga. Det finns ju ett rejält utbud av nätpoker och poker online nu och en av de större är Betsson.



Nu är ju inte jag själv någon storspelare, men just Poker är alltid roligt och just nätpoker är ju ett väldigt intressant upplägg och med enorm möjlighet till stora, för att inte säga enorma vinster. Som jag skrev nyss, så finns det enormt många aktörer på onlinepokermarknaden, och det man nog skall vara lite extra noga med är att välja en av de aktörer som är svenska, och som har ett genuint och gott rykte samt en väl fungerande site med de funktioner som är viktiga för att kunna ha koll på sitt spelande. Det är också därför jag väljer att skriva om just Betsson.

 Läs i reader | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se
Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Bloggare - Skicka nyhetsbrev till dina läsare.

Inga kommentarer: