WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

tisdag, september 27, 2011

Båtbyte igen...

Som kanske lite halvkryptiskt framgår av föregående bloggpost har vi nu på hösten bytt båt igen. Drömmen om Cranchi'n har fått ett slut, och nu går vi in i en ny era med amerikansk bekantskap. Ett mycket smidigt byte gjordes efter en förhandling och överenskommelse med båthandlaren Hermans Båtar i Vara. Vännerna på Olssons Marina hämtade upp Cranchin på lastbil, körde upp till Vara, och lastade av, lastade på Baylinern och sen tillbaka ner hit till Karlskrona. Underbar service!


Ett jättetack även till kompisen Tobbe som hjälpte till med själva hämtningen på trailer från Bergkvara samt sjösättningen.

Nya båten är en Bayliner 185Br från 2006 med en 3.0L och 135hk stark inombordare från Mercruiser och AlphaOne-drev. Är än så länge mer än nöjd. Känns som om vi provat runt lite av varje i vårt båtliv och kanske har vi "hittat hem" nu?!

Vi började ju med en Fourwinns 180 Horizon från 1989 med en Evinrude 140 utombordare.

Därefter blev det en Fletcher 180 Bravo från 1990 med en Suzuki 200 utombordare.
Efter den blev vi med en Flipper 535Fame från 86 med Yamaha 60.

För två år sen importerade vi hem en Cranchi 21 Start från 93 med VolvoPenta 500B V8 på 200hk från Spanien, och nu var det då alltså dax för en Bowrider igen, fast betydligt nyare än de tidigare båtarna vi haft.

 Läs i reader | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se
Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt | MobileBling | Reklambloggen | TrummenäsKrocket | Tekniktips

Mobile bling

Bloggare - Skicka nyhetsbrev till dina läsare.

Inga kommentarer: