WebMasterMoney

↑ Grab this Headline Animator

onsdag, augusti 29, 2007

Ny TV-site från Kanal5

Den 17:e september är det premiär för nya kanal5.se. Den nya sajten kommer att bli Sveriges bästa tv-sajt och ge användaren ett ständigt nyhetsflöde kring allt som har med tv att göra. Samtidigt blir all webb-tv på kanal5.se gratis.

Detta enligt "säker källa" och ska helt klart bli lite spännande att kika närmare på den 17e. Just Kanal5 är helt klart den kanal vi tittar mest på i dagsläget - och har så varit rätt länge faktiskt. Detta inlägget borde man nästan få betalt av 5an för, då det ju är väldigt positivt skrivet och rena reklamen... Haha...

Serierna på 5an som vi följer är just nu: What about Brian, CSI och Las Vegas. Samt givetvis ett och annat gammalt Vänner-avsnitt ibland. Antar att Grays Anatomy snart är tillbaka samt OC (som dock har ballat ur lite tycker jag).


5an har oxå premiär för något som börjat sändas reklam för nu så smått både i rutan och på stan på 3kanterna och utomhusskyltarna. Myggan kallas den. Har inte koll ännu - men får väl kolla upp vad det handlar om den 19e september när det drar igång.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Gillade du detta inlägget? Köp mig en öl!

AddThis Social Bookmark Button

|  Subscribe in a reader | Denna bloggen finns på Bloggkartan.se

Andra roliga surftips: Roligt&Tokigt MobileBling Reklambloggen TrummenäsKrocket Tekniktips

Inga kommentarer: